Πως ανεβάζω videos στο youtube



Σήμερα θα σας παρουσιάσω ένα απλό οδηγό ο οποίος θα σας καθοδηγήσει βήμα-βήμα για το πώς θα μοιραστείτε τα δικά σας βίντεο με άλλους χρήστες στο διαδίκτυο.

Πώς μπορώ να ανεβάσω τα δικα μου video στο διαδίκτυο δωρεάν?

Αυτό που έχετε να κάνετε σαν πρώτο βήμα είναι να εγγραφείτε στην σελίδα YOUTUBE, μέσω της εγγραφής σας θα δημιουργήσετε έναν δωρεάν προφίλ στο οποίο θα μπορείτε να ανεβάζετε τα βιντεό σας. Η εγγραφή είναι δωρεάν και χρειάζετε μόνο τον λογαριασμό email σας(αυτόν που χρησιμποιείτε για να κάνετε είσοδο στο facebook!)
Πως κάνω εγγραφή στο YOUTUBE?
Επισκεφθείτε την σελίδα http://www.youtube.com και κάντε κλικ στο ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΎ


Στη συνέχεια συμπληρώστε την φόρμα με τα στοιχεία σας…


Όταν συμπληρώσετε την φόρμα κάντε κλικ στο…

Στη συνέχεια θα πρέπει να κάνετε είσοδο στον προσωπικό λογαριασμό email σας, είτε είναι hotmail, είτε yahoo, είτε gmail είναι ακριβως η ίδια διαδικασία. Εκεί θα σας έρθει ένα μήνυμα το οποίο θα έχει επικεφαλίδα YOUTUBΕ, θα το ανοίξετε και θα πρέπει να κάνετε κλίκ στον σύνδεσμο μέσα στο κείμενο, για να ενεργοποιήσετε τον δωρεάν λογαριασμό σας στο YOUTUBE.
Πως μπαίνω για πρώτη φορά στον λογαριασμό μου?
Αφού λοιπόν τα έχετε κάνει όλα σωστά, επισκεφθείτε πάλι την σελίδα http://www.youtube.com και κάντε κλικ στο Σύνδεση. Γράψτε το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας στα αντίστοιχα κουτάκια. Αυτό το βήμα θα πρέπει να το θυμάστε γιατί μόνο έτσι θα κάνετε είσοδο στον προσωπικό σας λογαριασμό κάθε φορά!


Πώς ανεβάζω το πρώτο μου βίντεο?
Αν τα έχετε κανει όλα σωστά τώρα θα πρέπει να έχετε κάνει είσοδο στον προσωπικό σας λογαριασμό.
Κάντε κλικ στο…

Και κλίκ στο…


Το youtube θα σας ανοίξει μια καρτέλα για να επιλέξετε το video που θα πρέπει να μεταφορτώσετε






Επιλέξτε το βίντεο που θέλετε από τον υπολογιστή σας προσέχωντας να είναι μικρό το μέγεθος του.Ένα βίντεο χωρητικότητας 100 Megabytes με μια τυπική σύνδεση στο ίντερνετ απαιτεί κάπου 30 λεπτά για να ανεβεί στη σελίδα (για να αντιγραφεί δηλαδή από τον υπολογιστή σας στο YOUTUBE)
Το βίντεο ανέβηκε στο προφίλ μου και τώρα?
Όταν το βίντεο έχει ανεβεί στο προφίλ σας, θα πρέπει να γράψετε έναν τίτλο που να περιγράφει τι ακριβώς είναι αυτό το βίντεο, και θα πρέπει στο πεδίο ετικέτες να γράψετε μερικές λέξεις, οι οποίες θα χαρακτηρίζουν το περιεχόμενο του βίντεο.Εδώ είναι ένα μικρό κολπάκι, όσο πιο σχετικές λέξεις γράψετε σαν ετικέτες, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει το βίντεο σας να εμφανίζετε στους χρήστες του YOUTUBE, όταν αυτοί ψάχνουν σχετικά βίντεο με το δικό σας!
Ελπίζω ότι βρήκατε χρήσιμο τον οδηγό μου!


computersweb.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πως να... ξεμεθυσετε

Πως να... φτιαξω ενα site