Δείξε θεά μόνο με το μαγιό σου!


Τα μπάνια ξεκίνησαν και δεν υπάρχει ούτε μια θνητή γυναίκα που μπορεί να πεις πως αισθάνεται άνετα φορώντας το μικροσκοπικό της μαγιό. Όμως, πώς τα καταφέρνουν οι σταρ του Χόλιγουντ και δείχνουν τόσο όμορφες φορώντας μόνο το μαγιά τους. Ψάξαμε και βρήκαμε τα μυστικά, για να δείχνεις Θεά φορώντας το μαγιά σου και μόνο.

Το παράδειγμα της Κάμερον Ντίαζ: το απίστευτο κορμί της Κάμερον δεν είναι προϊόν πλαστικών επεμβάσεων, αλλά αποτέλεσμα του ιδιαίτερα ενεργού τρόπου ζωής που ακολουθεί η διάσημη ηθοποιός. Η Ντίαζ προτιμά να αθλείται μέσα από τα σπορ και ιδιαίτερα κάνοντας σερφ, που είναι ο καλύτερος τρόπος για να χαίρεσαι τη θάλασσα και τον ήλιο και να καις πάνω από 200 θερμίδες ανά ώρα.. Όσον αφορά τη δίαιτά της, στηρίζεται σε υγιεινά σνακ καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Η Εύα Λογκόρια και η Ελ Μακφερσον με μαγιό
Η Εύα Λογκόρια και η
Ελ Μακφερσον με μαγιό
Το παράδειγμα της Μελ C: το διάσημο πρώην Spice Girl έχει βρει τη φόρμα του και δεν ντρέπεται να δείξει τους απίστευτους κοιλιακούς της μέσα στο μπικίνι. Η Μελ κάνει 600 καθίσματα την ημέρα. Όσον αφορά τη διατροφή της προτιμά το ψητό ψάρι ή κοτόπουλο με λαχανικά. Για να διατηρεί την κοιλιά της επίπεδη και σέξυ, αποφεύγει το αλάτι και το βούτυρο ενώ το αντικαθιστά με παρθένο ελαιόλαδο.
Το παράδειγμα της Έυα Λογκόρια: η μικροσκοπική σταρ από τις ''Νοικοκυρές σε απόγνωση'' δεν διστάζει να φορά μαγιό στράπλες που δεν κολακεύει τις περισσότερες γυναίκες. Η Εύα δηλώνει πως δεν έχει εμμονές με την διατροφή της αλλά διατηρεί μια ισορροπία. Φυσικά, το ότι είναι παντρεμένη με τον κούκλο και κατά κάποια χρόνια μικρότερό της μπασκετμπολίστα Τόνυ Πάρκερ, είναι ένα κίνητρο.
Το παράδειγμα της Ελ Μάκφερσον: το απίστευτο κορμί της Ελ ακόμα και σήμερα γοητεύει τους πάντες, φορώντας μόνο το μπικίνι της. Η Ελ, αν και έχει γίνει μητέρα, δεν σταματά να προσέχει τη διατροφή της, καταναλώνοντας πολλά ψάρια που καίνε το λίπος, μειώνουν την όρεξη και διατηρούν το βάρος σταθερό.
Μην κρύβεις το σώμα σου, ανάδειξέ το, με το σωστό μαγιό.
Μην κρύβεις το σώμα σου,
ανάδειξέ το, με το σωστό μαγιό.
Το παράδειγμα της Σίντι Κρόφορντ: κοιτάζοντας την Σίντι Κρόφορντ μέσα στο μαγιό της, είναι απίστευτο να πιστέψεις πως είναι 40 χρονών. Το σούπερ μοντέλο προτιμά τα σνακς, τα γαλακτοκομικά προϊόντα και δεν ξεχνά να γυμνάζει καθημερινά έστω και μια διαφορετική μυική ομάδα.
Το παράδειγμα της Τζέρι Χάλιγουελ: ένα ακόμα Spice Girl που πέρασε πολλά προβλήματα τροφικής διαταραχής και πλέον βρίσκεται στα καλύτερά της. Η Τζέρι κατάλαβε πως δεν χρειάζεται να είσαι δέκα κιλά για να είσαι όμορφη. Η ίδια αισθάνεται περήφανη μέσα στο μαγιό της, κάνοντας γιόγκα και ακολουθώντας μια ισορροπημένη διατροφή. Μάλιστα, η Τζέρι δεν σταματά να καταναλώνει αρκετή ποσότητα σκόρδου που κόβει την όρεξη.
Το παράδειγμα της Λίντσει Λόχαν: αν και πέρασε από σαράντα κύματα, το σώμα της Λόχαν δείχνει σήμερα πιο υγιές φορώντας μόνο το μαγιό της. Η Λίντσει πίνει αρκετό πράσινο τσάι, έκοψε τα γεμάτα θερμίδες ροφήματα καφέ, λέει ναι στο σούσι και στα πολλά φρούτα και λαχανικά. Το μυστικό της: 20 λεπτά καθημερινής γυμναστικής ακόμα και στη θάλασσα.
Από που θα ξεκινήσεις:
  • Το καλοκαίρι συνηθίζουμε να πίνουμε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και μάλιστα δείχνουμε προτίμηση στη μπύρα και τα γεμάτα θερμίδες κοκτέιλ. Προσπάθησε να κόψεις το αλκοόλ που θα κάνει την κοιλιά σου να φαίνεται τεράστια φορώντας το μαγιό, ενώ μπορείς να πεις ναι στα μη αλκοολούχα κοκτέιλ και στο ανθρακούχο νερό.
  • Για μπραζίλιαν μαγιό, ξεκίνα τα βαθιά καθίσματα που θα ανορθώσουν τους γλουτούς. Δεν λέμε να φτάσεις τα 600 καθημερινά σαν την Μελ C, αλλά και τα 100 είναι μια αρχή.
  • Φρόντισε να τρως με πειθαρχική υπομονή. Ξεκίνησε τρώγοντας το ¼ της μερίδας φαγητού που έχεις στο πιάτο, περίμενε 20 λεπτά και συνέχισε με τα άλλα 2/4. Έτσι θα έχεις χρόνο να χωνέψεις σωστά και να φας 210 θερμίδες λιγότερο.
  • Κατανάλωσε όσα περισσότερα φρούτα και λαχανικά μπορείς και φυσικά πολύ νερό ανάμεσα στα διαστήματα ξεκούρασης από τη γυμναστική.
  • Μην ξεχνάς πως το πώς στέκεσαι (ακόμα και φορώντας το μαγιό σου) έχει άμεση επίδραση στο πώς σε βλέπουν και οι άλλοι. Αν δείχνεις δυναμική και γεμάτη αυτοπεποίθηση, κανείς δεν θα σχοληθεί με τα έξτρα παχάκια στην μέση ή τους γλουτούς φορώντας το μπικίνι σου. 

    www.womenonly.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πως να... ξεμεθυσετε

Πως να... βαψω το σπιτι μου

πως να... ζυμωσω ψωμι