Πώς... Θα Γίνεις Το Next Top Model


10 πράγματα που μάθαμε από τις συμβουλές των κριτών (και όχι μόνο) έως τώρα.

Top Model Castings (4)
1. Μην είσαι σέξι εκτός αν φωτογραφίζεσαι με εσώρουχα ή/ και με έναν ημίγυμνο τύπο δίπλα σου.
2. Ποτέ μην ξεχνάς να τοποθετείς σωστά τα δάχτυλά σου. Ένα δάχτυλο τεντωμένο λάθος μπορεί να σου στοιχίσει μια ολόκληρη καμπάνια. Αν φοράς γάντια οι κανόνες αλλάζουν. Tip: Πάντως αν φοράς δερμάτινα γάντια, μην τα βάλεις πάνω σε γούνα.

3. Πρέπει να μάθεις να κρύβεις τις ατέλειες που τυχόν έχεις. Π.χ., η Βίκυ έχει πει στη Μόνικα -εμμέσως πλην σαφώς- ότι δεν βλέπεται in real life, γι' αυτό κι η έρημη κάνει την κατάλληλη γκριμάτσα την κατάλληλη στιγμή που να κολακεύει on camera το ... σαγόνι της. (σ.σ.: δεν μπορούσα να βρω ένα σωστό επίθετο να το χαρακτηρίζει και αποφάσισα στη θέση του να βάλω τελίτσες, για να τις συμπληρώσει ο καθένας όπως νομίζει.)

4. Το πόδι σου πρέπει να φαίνεται όσο το δυνατόν μακρύτερο. Οπότε άσε τις πόζες τύπου οκλαδόν ή μπόμπα για βράδια δίπλα στη φωτιά και μεσημέρια στην πισίνα.

5. Πρέπει να είσαι διατεθειμένη κάθε φορά να πετάς ότι δεν αρέσει στους άλλους. Αν κάποιος παθαίνει σύγκρυο με το κολιέ σου, πέτα το κάτω. Τώρα. Άσ' το να σπάσει και να κυλίσουν στο πάτωμα οι πέρλες. Αυτό μπορεί να χάθηκε, αλλά εσύ μόλις απέκτησες στιλ.

6. Μάθε να παίζεις με το φωτισμό γιατί μετά δεν θα σε σώσει ούτε ο πιο δεξιοτέχνης του Photoshop. Ποιος θέλει να βγει σαν τη σκοτεινή πλευρά της σελήνης; ΟΚ, εκτός από τους Pink Floyd…

7. Τα δόντια σου στις φωτογραφίες δεν πρέπει να φαίνονται. Ή μήπως πρέπει; Δεν ξέρω, με έχουν μπερδέψει με αυτό το θεματάκι οι κριτές. Πάμε παρακάτω.

8. Ο αυτοσχεδιασμός και το στιλ είναι το παν. Αν σου δώσουν ένα κουρέλι πρέπει να το κάνεις νυφικό, αν σου δώσουν λαμπάκια πρέπει να ανάψεις σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο, αν σου πουν να χορέψεις σάμπα τσαντισμένη και να σκαρφαλώσεις στο ταβάνι, ενώ είσαι λυπημένη αλλά ενδόμυχα κρύβεις μία δόση ειρωνείας που τείνει προς την απόλυτη αγαλλίαση, πρέπει να το φέρεις εις πέρας στην εντέλεια. Δεν ξέρω πώς θα το κάνεις, εσύ είσαι το μοντέλο — υποτίθεται.

9. Ποτέ μα ποτέ μην ξεχνάς το τρίπτυχο της επιτυχίας: Κλάψε, βρίσε, θάψε. Και στο μεταξύ πόζαρε…

10. Και το τελευταίο και σημαντικότερο: Πρέπει να είσαι έτοιμη να έρθεις αντιμέτωπη με τα πάντα — κυριολεκτικά. Μπορεί ως μοντέλο να κληθείς να βουλιάξεις σε μια πισίνα, να πετάξεις, να αγκαλιάσεις φίδια, να ντυθείς χριστουγεννιάτικο δέντρο, να βουλιάξεις σε τριαντάφυλλα, να φας (στη μούρη) μπριζόλες και συκωτάκια, να αναρριχηθείς σε τοίχους, ακόμα και να… βγάλεις τα ρούχα σου!

Αναμένουμε από τη Βίκυ να μάθει στις κοπέλες και το περίφημο «Smize» της Τάιρα Μπανκς, σύμφωνα με το οποίο πρέπει να χαμογελάς με τα μάτια, όχι με το στόμα. Ναι, ναι, γίνεται κι αυτό…



www.yupi.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πως να... ξεμεθυσετε

Πως να... βαψω το σπιτι μου

πως να... ζυμωσω ψωμι