Πώς σε επηρεάζει η Πανσέληνος του Αυγούστου; -Νο1


Άλλο ένα αστρολογικό φαινόμενο έρχεται μέσα στις διακοπούλες σου εκεί που κάνεις ανέμελη τις βουτιές σου να σου φέρει τα πάνω-κάτω. Η Πανσέληνος του Αυγούστου και συγκεκριμένα στις 13 του μήνα στον Υδροχόο, έχει αρκετές δύσκολες όψεις, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να κρατήσει την ψυχραιμία σου για να τη βγάλεις καθαρή. Διάβασε παρακάτω πώς θα σε επηρεάσει βάσει ζωδίου για να είσαι προετοιμασμένη.

Γενικά: από την Πανσέληνο επηρεάζονται οι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου αλλά καλά θα κάνεις να δώσεις προσοχή αν ανήκεις στο ζώδιο του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου του πρώτου δεκαημέρου. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον ήλιο κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου, είναι κάτι θετικό όμως αφού θα φωτίσει τους ερωτευμένους αυτό το διάστημα.
Κριός: οι επικίνδυνες αναμείξεις φιλίας και φλερτ, δεν αποκλείεται να φέρει τα πάνω-κάτω στα αισθηματικά σου αυτή την περίοδο. Εσύ δεν έχεις παρά να τηρήσεις τα όρια και να κάνεις το σταυρό σου να πάνε όλα καλά!
Ταύρος: κάποια δεδομένα αλλάζουν και ίσως τώρα να χάσεις τις ελπίδες σου τα πράγματα να εξελιχθούν όπως τα θέλεις. Έχε το νου σου στα σχόλια που έχουν εσένα σαν αποδέκτη και αντιμετώπισε τα όπως εσύ μόνο ξέρεις καλύτερα και όλα θα πάνε τέλεια!
Δίδυμοι: η Πανσέληνος στο φιλικό προς εσένα ζώδιο του Υδροχόου θα σου φέρει μια ψιλοενόχληση σε θέματα αισθηματικά ή ίσως γίνει αφορμή για μικροαναποδιές σε θέματα σχετικά με τα ταξίδια και τις μετακινήσεις σου. Οι σχέσεις με το εξωτερικό και τους ξένους θέλουν τώρα την προσοχή σου!
Καρκίνος: η Πανσέληνος στον Υδροχόο, σχετίζεται αρκετά με τα οικονομικά σου και γενικά με τα υλικά σου αγαθά. Αυτό που έχει σαν κάνεις είναι να προσπαθήσεις να διαφυλάξεις τα προσωπικά σου συμφέροντα αλλά και τις σχέσεις σου με τους αγαπημένους σου και όλα θα πάνε καλά!
Λέων: αυτή η Πανσέληνος, θα φέρει στην επιφάνεια τις αντιθέσεις που έχεις με τους στενούς σου συνεργάτες, τους συγγενείς αλλά και το σύντροφο σου. Τώρα λοιπόν θα καταλάβεις ποιες σχέσεις αντέχουν στο χρόνο και ποιες δε θα αντέξουν.
Παρθένος: αλλαγές στην προσωπική και την κοινωνική σου ζωή θα φέρει μαζί ης αυτή η Πανσέληνος στον Υδροχόο!Γι'αυτό έχε τα ματάκια σου ανοιχτά και μη σκας όλα θα πάνε καλά!


www.womenonly.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πως να... ξεμεθυσετε

Πως να... βαψω το σπιτι μου

πως να... ζυμωσω ψωμι