Πώς σε επηρεάζει η Πανσέληνος του Αυγούστου;-Νο2


 Πανσέληνος του Αυγούστου στις 13 του μήνα στον Υδροχόο, μπορεί να αναστατώσει λίγο τη ζωούλα σου ειδικά αν ανήκεις στο ζώδιο του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και φυσικά του Υδροχόου. Αν θέλεις να μάθεις πώς σε επηρεάζει βάσει ζωδίου αυτή η Πανσέληνος, δεν έχεις παρά να διαβάσεις παρακάτω και να μάθεις όλα όσα πρέπει αν ξέρει για να την βγάλεις…καθαρή!

Ζυγός: η Πανσέληνος στις 13 του μήνα στον Υδροχόο θα ρίξει φως στις φιλίες, τον έρωτα αλλά και τα φλερτ, διαψεύδοντας κάποιες από τις προσδοκίες σου. Πολύ πιθανό είναι κάποια από τα σχέδια σου να αλλάξουν και να επαναπροσδιορίσεις την αξία των ανθρώπων γύρω σου.
Σκορπιός: η αισθηματική σου ζωή είναι αυτή που θα σε απασχολήσει με την Πανσέληνο αφού τα βάζει κάτω και σκέφτεσαι πόσο σε ικανοποιεί η σχέση σου, τι θα ήθελες να ήταν διαφορετικό αλλά και τι μπορείς να κάνει για να είσαι ξανά τέλεια μέσα σε αυτή ενώ οι αδέσμευτες σκέφτεστε το ενδεχόμενο της σχέσης στη ζωή σας.
Τοξότης: η αναστάτωση είναι μέσα στο παιχνίδι για την περίοδο της Πανσελήνου, ειδικά σε θέματα που αφορούν τα κοινωνικά και τα αισθηματικά σας. Μπορεί να περάσεις από χίλια βάσανα στο τέλος όμως θα δεις ότι θα πραγματοποιηθούν όλα όσα θέλεις.
Αιγόκερως: τα υλικά αγαθά και τα οικονομικά σου είναι στο επίκεντρο με την Πανσέληνο στις 13 του μήνα. Λογαριασμοί, δάνεια, φόροι όλα παίρνουν μεγάλες διαστάσεις στο μυαλό σου και απασχολούν τόσο εσένα όσο και την οικογένεια σου. Πρόσεξε λοιπόν τους λογαριασμούς σου και φρόντισε τις οικονομικές σου υποχρεώσεις έτσι ώστε να είναι όλα τακτοποιημένα για να μην πονοκεφαλιαστείς.
Υδροχόος: αυτή η Πανσέληνος σε κάνει πολύ γοητευτική στα μάτια των άλλων. Η Αφροδίτη σχηματίζει αντίθεση με το φεγγάρι και θα αναδείξει την καλύτερη σου πλευρά ενώ θα μαγεύεις με τη λάμψη σου. Τώρα ακόμη και τα αισθηματικά σου βρίσκουν τον δρόμο τους αφού αν υπάρχουν προβλήματα στη σχέση σου θα λυθούν ενώ και η εξέλιξη της σχέσης σου είναι μέσα στο πρόγραμμα!
Ιχθείς: η αυγουστιάτικη Πανσέληνος, σου προκαλεί τάσεις φυγής από την πραγματικότητα, την καθημερινότητα και τη ρουτίνα και σίγουρα σημαίνει ότι θα περάσεις τέλεια στις διακοπές σου αφού θα αλλάξεις παραστάσεις και θα ανανεωθείς. Η υγεία σου αλλά και οι έντονες συναισθηματικές σου αντιδράσεις θέλουν την προσοχή σου αυτό το διάστημα και όλα θα πάνε υπέροχα!




www.womenonly.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πως να... ξεμεθυσετε

Πως να... βαψω το σπιτι μου

πως να... ζυμωσω ψωμι