πως να...Φτιάξω Hotmail Email


Αυτό ακριβώς είναι και το βασικό πλεονέκτημα των web based emails όπως του Hotmail, του Gmail αλλά και του Yahoo! Mails. Ο κυριότερος παράγοντας της επιτυχίας τους βασίζεται στο γεγονός της ευκολίας που παρέχουν στους χρήστες των υπηρεσιών τους να μπορούν να ελέγχουν, να διαβάζουν και να απαντούν στα emails τους κάθε στιγμή, όπου και αν βρίσκονται φτάνει απλά να έχουν σύνδεση με το διαδίκτυο.

Σε συνδυασμό με τα υπέρ-αρκετά GB αποθηκευτικού χώρου που παρέχουν, αλλά και με τα έξυπνα φίλτρα καταπολέμησης των spammers που έχουν αναπτύξει, έχουν γίνει αρκετά δημοφιλή ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια.
Δεν έχω όμως κανένα σκοπό να κάνω διάλεξη για τα web mails, έτσι ας δούμε απλά την απάντηση στο βασικό σου ερώτημα που είναι πως μπορείς να φτιάξεις ένα hotmail. Κατ’ αρχή το πρώτο που έχεις να κάνεις είναι να πληκτρολογήσεις την ιστοσελίδα www.hotmail.com και να ακολουθήσεις τις παρακάτω καθοδηγητικές οδηγίες..

Αφού φορτώσει η ιστοσελίδα www.hotmail.com θα δείς περίπου ότι βλέπεις και στην παρακάτω εικόνα. Εδώ πατάμε 'Εγγραφή'.
email/hotmail01.png


Στη συνέχεια συμπληρώνουμε τη φόρμα εγγραφής. Δώσε ιδιαίτερη σημασία στην επιλογή του email σου. Αν διαλέξεις κάτι πολύ κοινό (όπως για παράδειγμα το όνομα σου) είναι πιθανό να το χρησιμοποιεί ήδη κάποιος άλλος. Πατώντας στο 'Έλεγος διαθεσιμότητας' μπορείς να το ελέγξεις αυτό. Αφού τελειώσεις, και διαβάσεις και συμφωνήσεις με τους Όρους Χρήσης, πατάς στο 'Αποδέχομαι'.
email/hotmail02.png


Όσο παράξενο και αν σου φαίνεται (ειδικά αν είσαι συνηθισμένος με τον παλαιότερο και χρονοβόρο τρόπο εγγραφής που μας είχε συνηθήσει το hotmail), η εγγραφή σου μόλις έχει συμπληρωθεί και βρίσκεσαι ηδη μέσα στο inbox σου (!!). Μάλιστα, ήδη έχεις παραλάβει το πρώτο σου email το οποίο σε καλωσορίζει στην υπηρεσία του Windows Live Hotmail.
email/hotmail03.png
Τώρα μπορείς να συνδέεσαι στο νέο σου hotmail όπου και αν βρίσκεσαι απο οποιοδήποτε υπολογιστή, έτσι ώστε να διαχειρίζεσαι τα emails σου. Ακριβώς όπως το ήθελες! Καλή σου μέρα.



www.daskalemata.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πως να... ξεμεθυσετε

Πως να... βαψω το σπιτι μου

πως να... ζυμωσω ψωμι