πως να... εξαφανισω τα σπυρακια


Το τελευταίο διάστημα, έχουν κάνει την εμφάνιση τους στο πρόσωπο σου ορισμένα αντιαισθητικά σπυράκια που μάταια προσπαθείς να καλύψεις. Δε χρειάζεται πανικός, εξάλλου μια στις πέντε γυναίκες ηλικίας μεταξύ 25 και 40 ετών έχουν το ίδιο πρόβλημα με εσένα! Μάθε για ποιο λόγο εμφανίζονται και τι μπορείς να κάνεις για να τα εξαφανίσεις.

Τι προκαλεί τα σπυράκια: το άγχος, η κληρονομικότητα, τα αντισυλληπτικά χάπια, οι ορμόνες σου και η απρόσεκτη διατροφή σε συνδυασμό με την έλλειψη ύπνου και σωματικής άσκησης οδηγούν δυστυχώς στην εμφάνιση τους.
Τι να κάνεις: καταπολέμησε το άγχος στην καθημερινότητα σου και προσπάθησε να περιλάβεις στο διαιτολόγιο σου φρούτα και λαχανικά αποφεύγοντας συστηματικά τα λιπαρά φαγητά. Εξάλλου δεν είναι τυχαίο το ότι οι γυναίκες που καταναλώνουν γιαούρτι, φρέσκα φρούτα και λαχανικά σε καθημερινή βάση σπάνια έρχονται αντιμέτωπες με σπυράκια!
Πες όχι στα εφηβικά προϊόντα για τα σπυράκια: δε μπορείς να εξαφανίσεις τα σπυράκια που έχουν εμφανιστεί στο πρόσωπο σου με τα ίδια προϊόντα που κυκλοφορούν στο εμπόριο για την εφηβική ακμή. Επίλεξε μια κρέμα που θα αντιμετωπίσει τοπικά το πρόβλημα. Προτίμησε τις εταιρείες καλλυντικών που έχουν ειδικές σειρές προϊόντων για πλήρη περιποίηση με προϊόντα καθαρισμού, απολέπισης και ενυδάτωσης και δες το δέρμα σου να μεταμορφώνεται!
Πες ναι στο νερό: για πιο καθαρό δέρμα! Ο σύμμαχος σου για λαμπερό δέρμα δεν είναι άλλος από την κατανάλωση τουλάχιστον ενός λίτρου νερού την ημέρα.
Πες όχι στο αλκοόλ όσο μπορείς: προσπάθησε να περιορίσεις όσο γίνεται την κατανάλωση αλκοόλ και θα δεις μεγάλη διαφορά στο δέρμα σου! Το αλκοόλ αφυδατώνει το δέρμα σου με αποτέλεσμα να δείχνει θαμπό και άτονο. Μπορείς να πειραματιστείς με λευκό και κόκκινο κρασί για να δεις τι επίδραση έχει στο δέρμα σου μιας και έχει σημειωθεί ότι ορισμένα κρασιά έχουν ουσίες που μπορεί να ερεθίσουν το δέρμα!
Πες ναι στο δερματολόγο: αυτός είναι ο μόνος που θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα πιο σωστά. Στην περίπτωση που δεις τα σπυράκια στο πρόσωπο σου να αυξάνονται, η γνώμη του ειδικού θα σε βγάλει από το άγχος του πώς θα αντιμετωπίσεις το πρόβλημα με μια συγκεκριμένη και σωστή αγωγή.
Ακολούθησε τις παραπάνω συμβουλές και θα δεις το δέρμα σου πιο λαμπερό από ποτέ και τα σπυράκια να εξαφανίζονται μια για πάντα!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πως να... ξεμεθυσετε

Πως να... φτιαξω ενα site